Descriere

Gangsteri cu stil
An: 2019
Durată: 1 h 53 min
Vizualizări: 968
The Gentlemen

The Gentlemen

    Doar privind posterul filmului ți se formează deja bănuială că acei domni actori vor face filmul demn de vizionat, iar în ceea ce îl privește pe Hugh Grant, șansele să ți se înșele așteptările, în sensul bun, sunt ridicate.

    The Gentlemen este un film despre gangsteri, despre trafic de marijuana și alte afaceri deloc legale, acoperite de mantia frivolităților oamenilor de business.

    Principalul om de afaceri este Michael Pearson, proprietarul unei rețele de producție și distribuire a marijuanei, care vrea să își vândă afacerea. Piața se arată interesată, lansează oferte, dar în același timp face tot posibilul ca, înainte de achiziție, prețul pe piață al afacerii lui Pearson să fie cât mai scăzut.

    Fletcher, detectivul particular angajat de un ziar pentru a desconspira ilegalitățile lui Michael, decide să își folosească informațiile pentru a stoarce o sumă cât mai mare de bani. El este cel care narează întreaga acțiune, cel care deține cele mai multe informații și care consideră că toată povestea ar constitui un foarte bun scenariu de film.

    Limbajul folosit ar descrie destul de bine niște gentlemeni, asta dacă nu s-ar strecura înjurături la fel de spontane precum cele din piesele celor de la Paraziții.

    The Gentlemen  are umor tipic britanic. Muzica folosită poate pica pe neașteptate iar sfaturile de supraviețuire în jungla urbană sunt mai peste tot.


  The Gentlemen își merită un loc între cele mai bune filme ale anului 2019.

    Sfat urban: „If you wish to be the king of the jungle, it’s not enough to act like a king. You must be the king. There can be no doubt. Because doubt causes chaos and one’s own demise.”

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme