Descriere

An: 2015
Durată: 1 h 0 min
Vizualizări: 820
The Truth About Alcohol

    Cercetătorii britanici lovesc din nou și, mai dureros ca niciodată, descoperă că nu există o cantitate ,,safe” de alcool pe care o putem consuma. De la prima la ultima înghițitură, acoolul ne afectează negativ sănătatea.

    Javid Abdelmoneim, deși cunoaște deja din experiență efectele pe care acoolul le are asupra corpului uman(este medic la secția de urgențe), își propune să cerceteze mai în amănunt ce se petrece în organismul nostru atunci când alcoolul trece de pe buze în sânge.

    Ca orice consumator, este mai mult interesat de efectele pozitive, care de altfel există, dar care din păcate pot fi obținute și din alte surse.

    Javid caută să răspundă si celor mai mari semne de întrebare legate de consumul de alcol: de ce unii se îmbată mai repede decât alții, dacă somnul este mai dulce atunci când se învârte camera cu noi, cum să poți bea mai mult și să te îmbeți mai greu. The Truth About Alcohol distruge astfel și mitul conform căruia alcoolul ne încălzește.

     Documentarul The Truth About Alcohol te ține atent și îți trezește curiozitatea pe parcurs. Cu siguranța îți va răspunde și unor întrebări personale, dar mă îndoiesc că va convinge pe cineva să renunțe la alcool.

    Eu o să las recomandarea aici și o să țin minte faptul că, dacă vreau o mahmureală ușoara, va trebui să beau doar vodka.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme