Descriere

Cei care au revoluționat jocul
An: 2018
Durată: 1 h 48 min
Vizualizări: 1451
The Game Changers

the game changers

Educația continuă și în bucătărie.

 Cred că s-a ajuns în punctul în care oricare dintre noi cunoaște o persoană care a devenit vegetariană sau vegană. Dacă vegetarianismul nu este ceva de o noutate absolută, veganismul a adus cu sine un impact mai mare asupra oamenilor (cum probabil a fost cu vegetarianismul la început).

    Ideea de a renunța în totalitate la produsele de origine animală nu a căzut bine la urechile multora dintre noi. Opoziția dintre cele două tabere era cu atât mai justificată în condițiile în care cei mai mulți vegetarieni și vegani invocau drept argument suprem încetarea cruzimii animale. Cât încă există un lanț trofic, acest argument nu va fi niciodată suficient pentru majoritate.

    Documentarul The Game Changers, realizat de James Wilks, susține cu informație proaspătă motivele pentru care renunțarea la produsele animale ar aduce un beneficiu pentru sănătate.

    Pentru a dovedi că nu vorbește din simplă empatie animală, Wilks aduce dovezi științice, realizează câteva experimente și chiar cere opinia unor atleți care au renunțat la produsele animale.

    The Game Changers vorbește pentru educația noastră, pentru a ieși din stereotipurile moștenite. De fapt nici măcar nu susține renunțarea absolută la produsele animale, ci doar prezintă beneficiile unei alimentații sănătoase BAZATĂ pe plante.

    Pentru cei care sunt interesați de subiect recomand o documentare mai amănunțită. În mod cert există mai multă informație.

Pro

    • Prezintă beneficiile reale ale unei diete bazate pe plante

Contra

    • Nu prezintă rezultatul unei diete echilibrate între plante și carne
    • Explică în termeni generali, fără a ține cont de genetică, boli etc
Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme