Descriere

Jurământul
An: 2012
Durată: 1 h 44 min
Vizualizări: 1319
The Vow

    The Vow este realizat în jurul poveștii de dragoste dintre Kim și Krickitt Carpenter. Nu îmi pot da seama în ce măsură filmul respectă întâmplarea reală a celor doi, însă nu este o fantezie întâlnită ,,doar în filme”.

    Paige și Leo sunt un cuplu tânăr din Chicago. Căsnicia lor pare construită pe un frumos spirit artistic: Leo deține un studio de înregistrări, iar Paige studiază sculptura.

    Lucrurile se schimbă în urma unui accident de mașină. Paige se trezește din coma indusă în veche ei viață: a pierdut orice amintire a ultimilor cinci ani. Paige revine în lumea în care este încă studentă la drept, locuiește cu părinții, arta nu mai are un rol atât de important în viața ei și este logodită cu un anume Jeremy.

     Leo este, parcă ușor ironic din partea sorții, pus în poziția fie de a o recuceri, fie da a lăsa totul uitării.

    Pelicula nu ne încarcă cu vreo metaforă anume asupra vieții sau cu vreun gând care să ne frământe după ce am închis fereastra filmului. În lirismul și răbdarea lui, este mai degrabă un film romantic de vizionat într-o seară caldă și liniștită.

    Jurământul lui Leo: „I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love. And to always know in the deepest part of my soul that no matter what challenges might carry us apart, we will always find our way back to each other.”

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme