Descriere

Spărgătorii de nunţi
An: 2005
Durată: 1 h 59 min
Vizualizări: 656
The Wedding Crashers

    Fiecare bărbat are micul lui șiretlic când vine vorba de a impresiona o femeie (păcat că puține șiretlicuri funcționează). Dar mai plini de șiretlicuri sunt John și Jeremy, doi avocați specializați în medierea divorțurilor, care moștenesc o etică și concepte întregi pentru a profita de partea sentimentală a femeilor în momentul lor de maximă slăbiciune: la nunta altor femei.

    După reguli știute pe de rost, cu informații luate de cine știe unde, se strecoară la orice nuntă își doresc pentru a agăța domnișoarele slabe de înger.

    Prietenia dintre ei, dar și codul moștenit, este pus în pericol în momentul în care John se îndrăgostește de o anumită Claire.

    Având în vedere că vine de la Hollywood, filmul moștenește umorul american. Lung, nu extraordinar, are totuși momente în care răzi la maximum.

    Vince Vaughn sau ,,actorul înalt care vorbește mult și repede”, așa cum îl indentific în conversațiile cu prietenii, depășește limitele unui discurs suficient.Totuși, comicul situațiilor în care este aruncat personajul pe care îl interpretează compensează, într-o oarecare măsură, iritarea verbală pe care o produce.

    Owen Wilson, cu replici care par recitate, echilibrează energia și discursul lui Vince.

    O replică de ținut minte: „You shut your mouth when you’re talking to me!”

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme