Descriere

An: 2019
Durată: 2 h 17 min
Vizualizări: 591
Marriage Story

Marriage Story

    Pentru cei mai mulți dintre noi divorțul și ricoșeurile sale emoționale reprezintă un mister. Cum, ne întrebăm, se pot despărți după atâția ani, cu un copil(măcar) la mijloc? Adevărul este că nimeni nu poate cunoaște intimitatea celor aflați în acestă situație, iar de multe ori nici părțile implicate nu înțeleg pe îndelete ce se întâmplă.

    Marriage Story este povestea de final a unei căsnicii. Charlie și Nicole au început procesul de despărțire și, printr-o dorință comună de a termina totul amiabil, caută ajutor pentru a-și media separarea. Sunt avertizați despre complicațiile unui astfel de proces și despre nevoia de a găsi sentimente pozitive de care să se agațe, însă relația lor este deja mult prea degradată. Își promit că nu vor apela la avocați, însă ajung să consume o avere pentru a obține o custodie de 55%-45%.

    Charlie este regizorul unui teatru mic din New York, Nicole actrița principală a aceluiași teatru. El este un tânăr în drum spre Broadway, ea o femeia care și-a sacrificat cariera în LA pentru a fi alături de soț.

  Marriage Story nu este o comedie romantică cu scene și replici siropoase așa cum obișnuiește Hollywood-ul. Regizorul Noah Bumbach, trecut recent printr-o situație similară, redă realitatea unui divorț cu tot ceea ce cuprinde el: de la încurcăturile legale și lupta pentru atenția copilului, până la problemele care au degradat relația cuplului. Nu există o revelație majoră, ci doar consumarea unor energii sau frustrări acumulate în timp.

Pro

    • Ambii actori au fost nominalizați la Oscar pentru jocul lor
    • Bine înfipt în realitatea atât obiectivă a cuplului, cât și în perspectiva subiectivă a fiecărui personaj

     

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme