Descriere

An: 2018
Durată: 1 h 32 min
Vizualizări: 1517
România neîmblânzită

    Puțini supraviețuiesc unei zile fără a scăpa o remarcă legată de greutățile vieții în România. Începem să îi cunoaștem tot mai bine viața urbană, să o aglomerăm cu mașini second hand, să transformăm orice spațiu liber într-o parcare, să disprețuim viața rurală (dar toți ne-o dorim la bătrânețe). Totuși, cu fiecare greșeală mai învățăm câte ceva. În ritmul nostru înțelegem să ne prețuim tot mai mult pădurile.

    România neîmblânzită este un documentar despre ceea ce a mai rămas nepătat în România, despre motivele pentru care suntem o țară bogată, motivele pentru care străinii vor să ne protejeze pădurile, motivele pentru care ar trebui să iubim și să apreciem ce avem, motive pentru care trebuie să ne oprim din a distruge. O natură neîntinată de om, cadre cu peisaje unice și vocea narativă a lui Victor Rebenciuc au făcut din acest documentar un câștigător la Cannes Film Festival.

    Dacă ar fi să am o rugăminte, aceea ar fi să renunțați la pirateria online și să vă procurăți un DVD original.

    ,,<Unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt>, este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate și prețuire. Este, în același timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă pe care, în 2018, vă propunem să <o privim în ochi>  –Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail Romania

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme