Descriere

An: 2014
Durată: 1 h 41 min
Vizualizări: 1538
John Wick

John Wick

    Așa își face debutul în lumea cinematografică un nou personaj memorabil, unul care nu reprezintă nici de departe idee de justiție, dreptate sau care caută să devină vreun erou. John Wick, fost asasin retras, se întoarce în lumea mafiei pentru a se răzbuna.

    Începutul filmului ni-l prezintă pe John Wick retras, așezat la casa lui, cu chipul parcă bântuit de păcatele lăsate în urmă: soția lui, Helen, murise. După înmormântare, John primește un colet cu un cățel, un ultim cadou pregătit de soție înainte de a muri. Inevitabil, John se atașează de câine ca de ultima amintire din partea soției.

    După o scurtă incursiune într-o benzinărie, jigniți de atitudinea lui John, câțiva mafioți ruși îl atacă în propria casă, fără a avea habar pe cine deranjează. Îi fură mașina (pe care și-o doreau de fapt) și o omoară pe Daisy(cațelușa).

    Răzbunarea lui John Wick, cunoscut sub porecla de ,,Bogeyman” sau ,,Baba Yaga”, începe.

    Un reușit film de acțiune care mută imposibilul acțiunii într-o nouă societate subterană. Aici John Wick nu mai este un muritor cu capacități exagerate, ci asasinul de care toată lumea se teme sau ar trebui să se teamă.

    Keanu Reeves (adică John Wick), aduce la viață un personaj de a cărui putere și determinare te atașezi, iar dacă nu, măcar rămâi impresionat. Coregrafiile de luptă sunt excelente și pe cât îi permite corpul și vârsta(50 de ani când a apărut primul film), Keanu le execută personal.  Seria a ajuns la filmul cu numărul 3.

    După o perioadă în care internetul a fost încărcat cu imaginea unui om trist, mai puțin implicat în cinematografie, atât Keanu cât și John par să răspundă în același fel:,,People keep asking if I’m back and I haven’t really had an answer. But now, yeah, I’m thinkin’ I’m back!”

Spune-ți părerea

Comentarii

Francisc

16/12/2019 10:00

Filmul este foarte bun.Nu contează anul in care a fost produs,acțiunea filmului te ține în suspans .

Alte filme