Descriere

Echipa sfarmă-tot
An: 2005
Durată: 1 h 53 min
Vizualizări: 674
The Longest Yard

the longest yard

    Ultima replică a acestui film mi-a îmbunătățit engleza printr-o frază pe care o folosesc și astăzi(nu zic că este o frază frumoasă, ci mai degrabă utilă). De fapt, ceea ce vreau să spun e că The Longest Yard mi-a captat atenția până la ultima secundă.

    Pelicula, o comedie bună, poate fi descrisă ușor. Paul Crewe, fost jucător profesionist de fotbal american, este arestat pentru încălcarea unui număr de legi. În penitenciar este nevoit să pregătească o echipă de deținuți pentru un meci amical împotriva gardienilor.

     Meciul devine un eveniment major iar stadionul este plin.

    Chiar dacă acțiunea pare extraordinar de simplă, ceea ce ne interesează cu adevărat la un film de comedie este comicul, iar acesta nu lipsește. The Longest Yard cred că este unul dintre filmele reușite ale lui Adam Sandler.


    Cât de mult își iubesc americanii sportul național? Găsiti un răspuns și în film: ,,Well, you coud've robbed a bank, you could've sold crack, you could've stole your grandmama's pension and nobody would 'ave cared. But shaving points off a football game? Man, that's just un-american!"

Pro

    • contextul acțiunii facilitează glumele
    • te ține atent de la început până la final

Contra

    • începutul este exagerat și prea puțin credibil
    • verosimilul dispare în multe situații
Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme