Descriere

An: 2017
Durată: 1 h 58 min
Vizualizări: 637
Logan Lucky

    2 frați din sudul americii, 3 brațe și jumătate, 1 plan bun în zece pași, dintre care 2 se repetă.

    Cei doi frați Logan, un fost miner și un barman, ajung la concluzia că în familia lor se află un blestem ale cărui urmări sunt tragice: mătușa Maggie a câștigat la lotto în 1983 dar și-a spălat biletul norocos, unchiul Stickley s-a electrocutat, mama lor s-a îmbolnăvit imediat după moartea tatălui, li s-a prăbușit acoperișul casei, fratele cel mare și-a accidentat genunchiul, fratele mai mic și-a pierdut mâna de la cot în jos.

    Răspunsul lor împotriva acestui blestem care i-a aruncat în sărăcie pare să fie simplu și cretin: să jefuiască Circuitul de curse din Charlotte.   

    Își alcătuiesc planul, îl povestesc complicilor, își găsesc scuză morală și se pun în mișcare. Pe scurt, jaful implică o răscoală într-o închisoare, evadarea neobservată a unui deținut, alibiuri și un programator de nivelul celor de la Facebook care știe toate ,,twintturile”.

    9 din cei 10 pași funcționează perfect, însă reușita întregului plan stă în pasul final, așa că nu există loc de erori: ,,We are dealing with science here!”

Pro

    • ​​​​​are un umor tipic țăranilor americani din sud
    • glumele, deși nu sunt geniale, sunt livrate bine
    • planul și desfășurarea lui captează atenția

Contra

    • finalul este ușor prelungit
Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme