Descriere

Acasă la Coana Mare
An: 2000
Durată: 1 h 39 min
Vizualizări: 956
Big Momma`s House

Vezi online pe

Big Mommas House 1 film recenzie online

   Recenzie Big Momma`s House

    Au trecut deja câțiva ani de când filmele bune de comedie au devenit o raritate și suntem tot mai des nevoiți să căutăm amuzamentul în filmele vechi.

       Așa am regăsit acest film pe care țin minte că l-am văzut prima dată la televizor, când încă fugăream ultimul rând al subtitrării. Mi-am spus că ar fi cazul să îl revăd.

       Scenariul este tipic: un criminal evadat din închisoare caută să recupereze banii pe care i-a ascuns în cufărul fiului său. Soția și fiul, aflând de la televizor că tatăl a evadat, plănuiesc o vacanță spontană la cea mai apropiată rudă care, de fapt, este înlocuită de agentul FBI Malcom.

       Comicul vine din ceva atipic în viața obișnuită, dar destul de obișnuit în lumea cinematografică. Agentul Malcom, a.k.a Big Momma, întruchipează cu totul diferit o bătrână de culoare.

       La final Big Momma, sau Hattie Mae Pierce pe numele întreg, devine cea mai bună acoperire a agentului, o acoperire pe care o va folosi și în următoare două filme: ,,Big Momma`s House 2” și ,,Big Momma: Like Father, Like Son”.

 Quote


       I`m Hattie Mae Pierce, but you can call me Big Mamma.

Pro

    • Comicul nu este vulgar
    • Big Mamma este un personaj deliciu

Contra

    • Finalul este grăbit în comparație cu restul părților
    • În unele scene convenția filmului este forțată
Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme