Descriere

La cinci pași de tine
An: 2019
Durată: 1 h 56 min
Vizualizări: 946
Five Feet Apart

       Sub orice formă ar fi, arta are datoria de a ne ridica întrebări pe care noi nu ni le-am pune niciodată. Din păcate nu multe filme au în structura lor această caracteristică atât de îndrăzneață.

       Cum ar fi dacă nu ai putea atinge niciodată acea persoană pe care vrei să o atingi cel mai mult?  Nu ne întrebam asta prea des, sau poate chiar deloc, înainte de pandemie. Covid-ul a ridicat, în toată mascarada lui, întrebări bune.

       Stella și Will sunt doi tineri bolnavi, care au norocul de a cunoaște o formă mai pură de iubire decât majoritatea oamenilor. Bineînțeles că străbat și ei aceleași perioade zbuciumate ale unei relații, dar lucrul acesta nu răpește nimic din puritatea sentimentului. Sunt nevoiți să se întâlnească mereu în același loc pentru a evita să încalce regulile care le-ar complica radical viața, și așa incredibil de anormală.

      Five Feet Apart este un film care ar merita mai multă atenție, un film care cere puțină empatie și care poate oferi, dacă este privit cum trebuie, lucruri care trebuie reținute.

       Pentru cei atașați de copilărie aveți ocazia de al vedea pe Cody(Cole Sprouse) din ,,Viața cu Zac și Cody” cum evoluează într-un context cu mult diferit de cel cu care suntem obișnuiți.

       Despre ,,o atingere”: ,,We need that touch from the one we love, almost as much as we need air to breathe.”

Pro

    • Tema filmului este bună, ieșită din comun
    • Subiectul se dezvoltă natural, conexiunea dintre personaje nu este forțată

Contra

    • Spitalul în care se petrece acțiunea pare puțin cam flexibil
Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme