Descriere

Fata din tren
An: 2016
Durată: 1 h 52 min
Vizualizări: 1222
The Girl On The Train

the girl on the train

    The Girl On The Train este inspirat din bestseller-ul cu același nume al Paulei Hawkins pe care recunosc că nu l-am citit, dar din auzite pot spune că nu urmărește volumul într-un totul.

    Avem trei pesonaje feminine, victime ale aceluiași bărbat, însă fiecare cu un parcurs și un final diferit. Pe scurt, pelicula redă povestea fiecăreia și la final dezleagă crima.

     Totuși, ceea ce face The Girl On The Train cu adevărat captivant este modul în care fiecare poveste în parte este redată, cum este surprins fiecare caracter feminim și modul în care se raportează la existență. Mai dezvălui câte puțin din felul de a fi al fiecărui personaj relevant pentru a vă face o mică idee iar restul rămâne să vizionați voi.

    Rachel- căsătorită, divorțată, depresivă, ceea ce bea din recipientul pentru antrenamente nu este apă și poate din acest motiv pare a avea ochii mereu obosiți. Fără slujbă, circulă zilnic pe aceeași rută cu trenul și mereu observă lucruri care o intrigă.

    Megan- fostă adolescentă rebelă, amantă, chelneriță, director de galerie, bonă și târfă. Acum o tânără soție extrem de nemulțumită de condițiai ei și pacientă a unui psiholog. Chiar și așa, nimic nu pare să o salveze de ea însăși.

    Anna- soție, mamă, căsătorită cu fostul soț al lui Rachel.


    Despre o perspectivă flexibilă: ,,Today her name was Jess, tomorrow it could be Lisa or Amber. It all depends on the day, it depends on my mood.”

Pro

  • Te introduce în atmosfera specifică genului încă din primele secvențe
  • Starea pe care o resimți se schimbă de fiecare dată când în centrul atenției este alt personaj
  • Finalul nu este atât de predictibil precum pare

Contra

  • Lung
  • În unele locuri îți poți pierde răbdarea
  • Concluzia din final nu își are rostul
Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme