Descriere

Notting Hill
An: 1999
Durată: 2 h 4 min
Vizualizări: 1164
Notting Hill

Vezi online pe

Notting Hill film online

Recenzie Notting Hill

 

    În teatru, bufonul nu are doar rolul de a face curtea să se amuze. El vine cu ironii inteligente, cu o altfel de abordare a dramei și evident, cu răspunsul corect pe care protagonistul fie îl ratează complet, fie nu îl nimerește din prima. Notting Hill are un bufon al lui, iar acest Spike merită fiecare minut pe ecran.

    Magazinul de cărți al unui tânăr din cartierul londonez Notting Hill primește o vizită surpriză din partea unei celebre actrițe americane. Tânărul William o recunoaște, însă o impresionează pe faimoasa Anna cu stăpânirea de sine de care dă dovadă când trebuie să îi vorbească. Colac peste pupăză, cineva s-a gândit să jefuiască magazinul chiar atunci (de ce ai fura o carte?), iar William se descurcă în mod exemplar.

    Magia hazardului și a paharului vărsat peste domnișoară îi reunește în scurt timp, iar despărțirea se lasă notată printr-un sărut. Dragostea interzisă începe să capete contur și hazardul joacă un rol important în relația dintre cei doi.

    Ea călătorește înapoi la celebritate, el rămâne la viața liniștită. Ea revine la viața lui liniștită, el gustă din agitația din spatele celebrității. Finalul fericit parcă vrea să itereze o idee lansată mai devreme în film: celebritățile sunt oameni la rândul lor și nici cele mai mari vedete de Holywood nu sunt all about that lifestyle.

    Sărind peste spoilere, Notting Hill este o comedie romantică care nu îți va irosi timpul. Julia Roberts își folosește zâmbetul și acel je ne se quoi pentru a cuceri, iar Hugh Grant este tânărul împleticit și simplu care pune ordine în haosul ei.

     La lacrimi de râs înainte, pentru un final mai puțin fericit vezi alt film, ca The Vow.

    Quote


After all, I’m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme