Descriere

Noi suntem familia Miller
An: 2013
Durată: 1 h 50 min
Vizualizări: 1110
We're the Millers

Vezi online pe

We're the Millers film comedie online

Recenzie We're the Millers

    

    Dacă ai văzut F.R.I.E.N.D.S și ți-ai imaginat, după ce ai văzut scena cu prințesa Leia, cum ar arăta Rachel Green dacă ar lucra la un club de Striptease, We're the Millers este filmul care îți va fatisface imaginația.

    Totul începe de la un traficant de droguri care este jefuit și trebuie să răspundă pentru gaura creată în buzunarul unui traficant de nivel mai mare. Din fericire pentru el, și pentru noi, traficantul cu level mai mare este un fost coleg de facultate al traficantului mic. Îi oferă șansa să își șteargă datoria, ba chiar să facă profit și să scape cu viață. Pentru asta trebuia doar să aducă puțină marijuana din Mexic în State. Prin puțină se referă la 2 tone.

    Închipuiește-ți că un prieten care vinde iarbă ca sursă de venit încă din vremea facultății și nu are nici o formă de agresivitate în caracter este trimis peste graniță pentru a aduce în țara acele două tone de ilegalitate și ani de pușcării. Ar avea nevoie de noroc chior, o minte de geniu sau de o idee foarte bună. Un cuplu ciudat plecat în vacanță într-o rulotă și care se pierd prin oraș îi oferă ideea perfectă.

    Câteva scene mai târziu, traficantul nostru își cumpără propria familie: soție dansatoare la bară, o fată luată de pe stradă și băiatul din vecini care a fost abandonat de părinți.

    Sper că nu sari printre rânduri și ratezi avertismentul: We're the Millers nu este tocmai un film de familie, în special dacă membrii familiei nu sunt peste 18. 

    Dacă spectatorii trec de cifra legală sau, ca la televizor, părinții își dau acordul, atunci We're the Millers este următorul film de comedie pe care trebuie să îl vezi.

    Quotes

 

I say, give me somethin' that says, 'I get up every morning at 5:30 and commute for an hour and a half to some bullshit job where my jag-off boss expects me to kiss his balls all day. 

      

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme