Descriere

Now You See Me: Jaful Perfect
An: 2013
Durată: 1 h 55 min
Vizualizări: 870
Now You See Me

Vezi online pe

Now you see me online subtitrat

Recenzie Now You See Me

 

    Îți amintești, copil fiind, cum un magician te-a fascinat prin trucurile sale, fie că le-ai crezut sau nu? Adult devenind, știi că este vorba doar de oameni cu o îndemânare uluitoare, cu trucuri perfecte pentru ați înșela percepțiile, însă le oferi apreciere pentru spectacolul pe care îl crează. Now You See Me îi pune pe acești oameni îndemânatici la treabă, nu doar la show.

    Filmul începe cu patru trucuri magice executate de patru performeri diferiți, cu toții urmăriți de un om misterios cu o glugă pe cap (metoda perfectă pentru deghizare în filmele Marvel). La finalul trucurilor fiecare primește o carte ciudată cu o adresă și o oră.

    Redepe înainte, îi vedem pe cei patru magicieni performând sub denumirea de The Four Horseman la un show în Las Vegas, care se dovește a fi un jaf bancar executat în direct. Cei de la FBI îi arestează, însă nu pot dovedi că The Four Horseman sunt în spatele jafului din moment ce ei se aflau în Vegas, iar banca în Paris.

    Sunt eliberați, însă agenții rămân pe urmele lor. De aici, The Four Horseman merg doar înainte către jafuri tot mai mari și complicate, toate dezvăluite în timpul unui show de al lor. Avertizăm: finalul poate veni neașteptat.

   Titlul Now You See Me pare un bun punch-line pentru tot ceea ce vei afla și înțelege la finalul peliculei. Lucrurile s-ar putea să pară complicate, încălcite și nu doar din cauza trucurilor magice, pentru care vei primi explicații, ci datorită faptului că până și acele trucuri par să părăsească sfera posibilului. 

    Evident, este vorba de Hollywood, despre show, despre efecte care pot fi aplicate oricând și nu în cele din urmă despre o abilă înșelătorie asupra percepției spectatorului. Now You See Me este un film despre magie, cu magie grafică și digitală la tot pasul. Cheia pentru a cădea în plasă este să fii cât de atent posibil. Noroc cu efectele speciale.

    Există și Now You See Me 2, iar un al treilea film este în dezvoltare. Sper că internetul nu minte și vom gusta magie nouă.

    Quotes

 

The closer you think you are, the less you'll actually see.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme