Descriere

Talismanul Norocos
An: 2012
Durată: 1 h 41 min
Vizualizări: 357
The Lucky One

Vezi online pe: 

The lucky one film online

Recenzie The Lucky one

 

    Mai toate poveștile de iubire ca în carți pornesc de la un dram de noroc, parcă incompatibil cu realitatea.

    Logan se află, din ce se înțelege, într-o misiune din al treilea tur în unul din războaiele americanilor din Asia. O fotografie care lucește printre dărămături îi atrage atenția, iar pașii făcuți pentru a o ridica îi salvează viața. În spatele lui, are loc o explozie.

    La început își dorește să creadă că femeia din fotografie este îngerul păzitor al altcuiva, așa că începe să întrebe printre camarazi.  Nimeni nu o recunoaște. 

    La finalul turului, la vârsta de 25 de ani, se întoarce acasă cu stres post-traumatic și se horătăște că, pentru a-și găsi liniștea, trebuie să o găsească pe femeia din fotografie. Descoperă în fotografie un indiciu după care să se ghideze și, cu un Scooby-Doo militar după el, pleacă pe jos în lume.

    O găsește pe femeie în Colorado. Se bâlbâie când dă cu ochii de ea, cum ar facem orice bărbat înaintea femeii căreia îi datorează viața. Ea, necunoscându-l, crede că a venit să aplice pentru locul de muncă disponibil și îl angajează. De aici iubirea se țese printre necazuri, un tată gelos, imatur și un puști foarte bun la șah.

    The Lucky One folosește la maximum idee de cel mai bun rezultat din toate cele posibile. Dacă firea mea nu îl găsește ca fiind utopic, este pentru că nu pot nega posibilitatea ca acel noroc să fie probabil. Am rămas de multe ori surprins de norocul unora, așa că de ce să nu pot accepta norocul unui personaj?

    The Lucky One este pentru firea romantică din tine, pentru partea aceea care are nevoie să creadă în magie și destin.

Quote

 

How do you explain something that you can't even understand yourself?    

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme