Descriere

Modern Love
An: 2019
Durată: 8 h 0 min
Vizualizări: 536
Modern Love

Modern Love Amazon recenzieDespre Modern Love

    

    Serialul este inspirat din rubrica Modern Love a cotidianului american New York Times și pune pe sticlă poveștile reale de iubire apărute în publicație. Fiecare episod vine cu o poveste nouă, cu personaje noi.

    Până în prezent au fost realizate 2 sezoane, a câte 8 episoade per sezon. Istorioarele sunt comprimate sau extinse pentru a se potrivi în formatul de 30 de minute.

    Episod Pilot vs Restul Serilului

    O conjuctură a evenimentelor se petrece doar în finalul primului sezon, unde toate poveștile se leagă într-o singură perioadă de timp.

    Vorbind despre ceea ce contează, fiecare episod începe și se termină fără vreo legătură cu celălalt.

    

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers

 

   Știm că este imposibil să poți oferi un sens și o intensitate universală iubirii, însă asta nu ne-a oprit niciodată din a încerca și a ne spune povestea de dragoste. Într-un fel sau altul, cu toții avem una, iar Modern Love reiterează romantismul care tinde să fie ignorat. Serialul nu uită că iubirea poate fi unidirecțională, chiar dacă acea direcție devine o problemă a unei întregi societăți.

   Îți recomandăm Modern Love pentru ați aminti că povestea ta este doar una dintre zecile de mii, că felul tău de a iubi este diferit de al celorlalți. Îți amintește că iubirea este așa cum este, că nu are vârstă, iar faptul că poate fi clieșeică nu o face cu nimic mai puțin specială. Intră în alte povești de iubire care s-ar putea să-ți placă, s-ar putea să te dezamăgească, fără ați promite că iubirea înseamnă totul.

    Evident că serialul nu este roz în totalitate: unele episoade îți vor părea irelevante, altele sunt prea scurte, altele se termină în punctul pe care îl așteptai cel mai mult. Poți spune că serialul, într-un fel, este precum iubirea: imperfect, insuficient, dar cald.

    Oricum ai alege să vezi lucrurile, Modern Love se poate simți ca un alint emoțional. 

 

 

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme