Descriere

Dincolo de Limite
An: 2011
Durată: 1 h 45 min
Vizualizări: 534
Limitless

Vezi online pe

Limitless online subtitrat pe Netflix-recenzie

Recenzie Limitless

 

    Circula un zvon conform căruia oamenii își folosesc, în medie, numai 20% din creier. Când auzi prima dată această scurtă doză de știai că?, este exclus să nu-ți treacă prin minte scenariul în care oamenii și-ar putea folosi 100% din creier. Asta ar fi sfârșitul prostiei așa cum o știm.

   În Limitless întrebarea creatorilor s-a limitat numai la atât: Ce ar putea să facă un singur om care are acces la 100% din potențialul creierului?

    Eddie Morra este un scriitor în pană de idei, fără o sursă stabilă de venit și fără o noțiune a igienei. Umblă toată ziua prin baruri, ceea ce îi face iubita să-și dorească să umble cu altul. În pragul acestei avalanșe de dezastre, Eddie se întâlnește, accidental, pe stradă cu fostul cumnat. 

    Acești doi oameni mari întră într-un bar, unde cumnatul îi propune lui Eddie să-și înece amarul într-un nou drog pe care îl distribuie. Ca să îl convingă să încerce acest NZT 48, nu face decât să-i spună că prețul pentru o singură pastilă costă 800$ și că ar fi bine să o accepte, din partea casei. 

    Eddie acceptă. Înghite pastila și în scurt timp ochii i se fac ca de broască, iar mintea întră pe teritorii pe care nici un om, viu sau mort, nu a pășit vreodată. Evident că apar multe complicații pe parcurs, dar nu ar trebui să fie o problemă când deja ai cel mai activ creier posibil.

    Limitless se joacă cu un scenariu frumos, pus pe film în așa manieră încât să poți empatiza cu Eddie. Nu se pierde din vedere faptul că până și creierul are o limită. E un film care merită văzut oricând.

    Știm să îți spunem că s-a creat un serial derivat din acest film, dar cu alt cast.

    Quote


Works better if you're already smart.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme