Descriere

Scăpați de Smart
An: 2008
Durată: 1 h 50 min
Vizualizări: 683
Get Smart

Vezi online pe

Get Smart film online subtitrat

Recenzie Get Smart

   

    Comedia este de departe cel mai dificil gen de creat. Comicul bun, care nu se trage din vulgarități, pare tot mai dificil de explorat. Chiar și fără voia noastră, glumele expiră în cele din urmă și așa am ajuns să vedem din ce în ce mai puține filme bune de comedie. Scăparea? Ne întoarcem către filmele făcute în anii trecuți.

    Get Smart este un film despre alte servicii secrete ale Statelor Unite și ale Rusiei, care se ciocnesc în lupta pentru arme nucleare. Americanii de la CONTROL sunt jefuiți de inamicii de la KAOS(deloc sugestive aceste două nume), iar tot efectivul de agenți de teren este desconspirat. Agenția nu are de ales decât să îl numească pe Maxwell Smart drept agent, să îi dea numele 86 și să îl trimită pe teren. 

    Fiind începător, 86 este însoțit în misiune de Agent 99 care tocmai ce trecuse prin operații de restructurare a feței. Trecutul lui 86, de fost tehnician(departe de modelul Snowden) și om pufos, pare să fie util, și până în final era imposibil ca agenții americani să nu salvezi ziua.

    Povestea pe care se bazează Get Smart nu este nouă și nici nu are multe de spus, însă comicul aruncat în acel context scoate la iveală absurdul situațiilor: logica ciudată a filmelor de spionaj, sensibilitatea și teama americanilor când vine vorba de zborul cu avionul, conducătorii irascibili și puterea de luptă a unui sărut bine plasat. 

    Dacă ar fi să descriu filmul doar referindu-mă la cum interpretează Steve Carell, am de adăugat un singur cuvânt: Parkour.

Quote


We're not people who jam staples into other peoples heads. That's CIA crap.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme