Descriere

Pe Urmele Tâlharilor
An: 2019
Durată: 2 h 12 min
Vizualizări: 276
The Highwaymen

Vezi online pe

Pe urmele talharilor online pe netflix cu recenzie

Recenzie Pe Urmele Tâlharilor

 

    Fie că printr-o întâmplare, fie că cineva ți-a spus ceva despre ei, cu siguranță ai auzit de Bonnie și Clyde. Poate că singurul cuplu criminal, la propriu și nu la figurat, care a trăit să capete atâta faimă. Faima, însă, a atribuit mereu mai multă atenție celor care au stârnit-o, decât celor care i-au pus capăt. Pe Urmele Tâlharilor caută să pună punct acestui cerc și îi pune în prim plan pe cei care i-au răpus pe cei doi criminali, rangerii texani Frank Hamer and Maney Gault.

    Pelicula te aduce în punctul în care Bonnie și Clyde erau urmăriți în mai toate statele americane, mereu cu un pas înaintea poliției sau a FBI-ului. În acel context, în care faima criminalilor creștea odată cu numărul victimelor, un guvernator decide reactivare ranger-ului Frank Hamer, aflat la pensie în acel moment, pentru ai urmări și ucide pe cei doi.

    Frank își găsește fostul partener și pleacă împreună, cum ar zice americanii, într-un man hunt. (vânătoare de oameni)

    Cadrele lungi, anoste, concentrate prea mult pe câmpii sau alte forme de relief, chipul criminalilor ținut ascuns până spre finalele filmului și un scenariu care omite faima celor doi criminali au atras nemulțumiri către această producție marca Netflix în rândul consumatorilor de film. 

    Faptul că povestea este redată exclusiv din partea celor doi oamnei ai legii crează un ritm mult mai lent, vag, ca și când anumite lucruri lipsesc din cele două ore lungi ale filmului. Aflăm despre Bonnie și Clyde numai de la ei, din punctul de vedere al unor polițiști care judecă lucrurile numai în bine-rău, legal-ilegal sau prin ochii unor cercuri politice care vor să își păstreze puterea.

    Chiar și așa, dacă își plac filmele cu mister care se coc lent, merită o șansă. În orice caz, nu se apropie de No Country for Old Men

Qutes


    You ever think maybe there was something in Clyde... that made him steal that chicken in the first place?

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme