Descriere

Cruella
An: 2021
Durată: 2 h 14 min
Vizualizări: 619
Cruella

    Recenzie Cruella

 

    Dacă ți-ai petrecut copilăria influențat fiind de poveștile Disney, cu siguranță te-ai îndragostit de cei ,,101 dalmațieni”, căci nu cred că s-a întâlnit copil să nu iubească cățeii. Pe același fir emoțional trebuie să te fi înspăimântat cruzimea Cruellei, care își dorea să transforme dalmațienii în îmbrăcăminte. Copil fiind, sigur nu te-au interesat motivele Cruellei, însă acum, n-ai fi curios să-i afli povestea? 

    Producția Cruella pare, la urma urmei, adresată celor curioși și nostalgici.

    Părul Cruellei nu este vopsit după ultima fiță, ci este anomalia ciudată pe care o are de la naștere și care a contribuit masiv în evoluția ei. Copil fiind, este agrestă pentru acest aspect diferit, însă ea luptă cu vână și nu se consideră niciodată mai prejos decât alții. 

    Este aproape exmatriculată din școală când mama ei decide că este vremea să schimbe orașul și să se mute la Londra. O scurtă oprire la o veche prietenă de familie generează haos, iar Cruella se simte vinovată pentru deznodământul trist, în care își pierde mama.

    Cruella reușește să ajungă la Londra. Locuiește cu alți puști orfani. Devin hoți de meserie, iar talentul Cruellei atunci când are acu în mână îi ajută să-și creeze cele mai sofisiticate deghizări.

    Anii trec, iar Cruella reușește să devină ucenică pentru liderul modei al Londrei în ani '70, The Baroness.

    Cruella împrumută o parte din calitățile creatoarei, iar cele două femei ajung să se confrunte din motive care depășesc spectrul modei.

    Lipsesc multe detalii din descrierea de mai sus, căci merită să fie aflate direct din film. 

    Dacă te-ai aștepta ca filmul Cruella să aibă strânse legături cu filmul 101 dalmației, pleci înainte cu piciorul greșit. Filmul este mai mult despre formarea personajului, pentru ca ulterior caracterul ilustrat în animație să aibă sens.

    Dacă ar fi să existe o paralelă poate ușor forțată, Cruella este o formă mai blândă a lui Jocker. Chiar dacă vorbim de universuri diferite, aceste două personaje joacă același rol a unui om cu experiențe care îi transformă în villan.

     Emma Stone stă, din punctul nostru de vedere, perfect în fiecare cadru și uniformă a Cruellei. Să te aștepți să vezi fashion și atitutine, iar punctele bonus merg pentru simțul umorului.

    Ce credem că zice Cruella despre propriul film?


   Quote

 Don’t worry, we’re just getting started. There’s lots more bad things coming, I promise.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme