Descriere

An: 2015
Durată: 38 h 20 min
Vizualizări: 627
Better Call Saul

Better Call Saul online si un reviewDespre Better Call Saul

 

     Jimmy McGill încearcă să își lase trecutul în spate și să devină, după imaginea fratelui său Chuck, un avocat cât mai bun. Se străduiește să intre în grațiile propriului frate și muncește pentru a se întreține și a fi angajat la firma HHM. Lucrurile nu sunt mereu roz, iar în situațiile mai dificile Jimmy cel drept dispare și îl trezește din somn pe Jimmy cel din trecut, poreclit Slipping Jimmy.

    Propriul frate, corporațiile mari și chiar legea par ai sta în cale. Cu timpul, Jimmy McGill se transformă în Saul Goodman, de care sigur ai auzit dacă ai văzut Breaking Bad.

    Până în acest moment Better Call Saul are 5 sezoane, 10 episoade pe sezon cu aproximativ 50 de minute pentru fiecare episod. Sezonul 6 se vede la orizont.

 

Episod Pilot vs Restul Serialului

 

    Serialul începe cu un cadru în care îl vedem pe Saul Goodman trăindu-și viață după evenimentele din Breaking Bad. Vedem insuficient de multe lucruri pentru a înțelege ce s-a întâmplat, dar suficient pentru a ști că într-un final vom afla.

    Revenind la Jimmy, il vedem cum se străduiește să își ducă traiul lucrând ca avocat din oficiu. Undeva pe parcurs, se ivește oportunitatea unui caz solid pe care se va strădui să îl obțină.  În încercările lui, Jimmy se simte nevoit să se întoarcă la zilele lui de escrocherii. Așa ajunge să aibă primul contact cu cartelul mexican și familia Salamanca.

    Este un start bun, cu un Jimmy mult înainte de Saul, dar cu primele contacte care duc către omul pe care ne așteptăm să îl vedem.

 

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers

 

    Dacă ai văzut Breaking Bad, toate șansele sunt să fi rămas cu un atașament față de carismaticul Saul și cu o curiozitate legată de soarta lui. Cine e Saul, de unde vine și de ce este așa descurcăreț? Sunt intrebările la care serialul Better Call Saul îți va oferi un răspuns.

    Pe lângă Saul, serialul îi aduce în atenție și pe Mike Ehrmantraut și Gustavo Fring. Ca să îți reîmprospătăm memoria, sau doar ca să te lămurim, Mike este un fost polițist, un foarte bun cunoscător al sistemului de contrabandă.

     Gustavo Fring este cel care deține Los Pollos Hermanos, competitorul KFC și afacerea paravan a distrubuției de metanfetamină.

    Până în prezent, toți actorii au fost readuși pentru a reda fidel povestea instalată în Breaking Bad.

 

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme