Descriere

Șapte Suflete
An: 2008
Durată: 2 h 3 min
Vizualizări: 1312
Seven Pounds

Seven Pounds poate fi vizionat online pe 

Seven Pounds recenzie si trailer

Recenzie Seven Pounds

  

    Am revăzut Seven Pounds recent. Am apăsat play cu simpla dorință de a-mi aminti ce se întâmplă și eventual, dacă era cazul, să îi ofer o recenzie. Trecuse multă vreme de când îl vizionasem întâia oară. Știam că este un film emoțional, dar nu credeam că mă v-a emoționa încă odată, mai mult decât țineam minte că a făcut-o deja. 

    Lucrurile în această peliculă se leagă abia în final, așa că nu sunt prea multe de zis fără a strica farmecul. 

    Ben este un agent fiscal al IRS(echivalentul ANAF) cu un comportament suspect. Îl vedem cum agresează telefonic un orb, pentru ca în următoarea secvență să îl urmărim cum ajută o doamnă dintr-o casă de bătrâni. Îl vedem fiind rece cu prietenii apropiați, cum le cere favoruri și insistă ca ei să respecte un plan, despre care noi nu știm nimic.

    Printre dosare de muncă găsește și fișa Emilei Posa, care datorează statului american 50.000 de dolari. Plecând în căutarea ei, reușește să o găsească în spital. Fluturi și gândaci, pare că o scânteie licurește în privirea lui Ben când o zărește pe Emily.

    Insistând cu treburile IRS, află că Emily este mult mai grav bolnavă decât era trecut în fișă și se decide să o ajute. Însă orice ar face, Ben nu uită de acel plan pe care trebuie să-l ducă până la capăt.

    Ca înainte de orice recomandare care apare pe Ganduraci.ro, încercăm să ținem cont și de alte opinii decât ale noastre. În ceea ce privește Seven Pounds, părerile sunt împărțite. Dintr-o anumită perspectivă poate este un film prea siropos, care se străduiește prea tare să dezvăluie cât mai târziu motivele și planul lui Ben. 

    Noi credem totuși că Seven Pounds merită văzut cu alți ochi. O deschidere către emoția filmului nu are cum să dăuneze. Dacă noi nu vă convingem, lucrul clar este că Will Smith oferă o prestație la nivelul popularității pe care o are.  

    Poate că ar fi trebuit să încep menționând că filmul se deschide cu un apel la 112 pentru a anunța o sinucidere.

    

    Quote


    In seven days, God created the world. And in seven seconds, I shattered mine.    

     

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme