Descriere

Django dezlănțuit
An: 2012
Durată: 2 h 45 min
Vizualizări: 625
Django Unchained

Django unchained

    Django Unchained  ne introduce într-o Americă de dinaintea Războiului Civil, unde comerțul cu sclavi este în floare. Un convoi format din călăreți și câțiva sclavi traversează o pădure pe vreme de noapte(deși mai logic ar fi fost să înopteze) când înaintea lor apare o trăsură cu un dentist aflat în căutarea unui anume sclav.  Acel sclav, pe nume Django, se afla în acel convoi. 

    Cum stăpânii nu vor să-l vândă, dentistul scoate arma și rezolvă afacerea de unul singur. Aflăm astfel că nu a mai scos un dinte de câțiva ani, iar că numele lui este Dr. King Schultz. În schimb a devenit un vânător de recompense care vânează orice infractor cu titlul de căutare: Dead or Alive. 

    Are nevoie de Django pentru a indentifica un grup de criminali. În drumul lor, Schultz află povestea lui Django și a soției lui, Broomhilda și îi propune un parteneriat: Django îi dă o mână de ajutor peste iarnă, în schimb Schultz îl va ajuta pe Django să își recupereze soția de la o plantație din Mississippi.

    În ciuda faptului că nu are un fir narativ complicat sau vreo idee măreață, Django Unchained este un film superb pentru modul în care este realizat. Carisma și jocul trio-ul Jamie Fox, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio te ține fascinat de ceea ce se petrece în peliculă, unde se strecoară și câte o glumă bună. Este un film cu o plasticitate frumoasă, pe care îl poți vedea oricând, indiferent de ce stare ai.


    Dacă ai dificultăți în a citit numele filmului:  „D-J-A-N-G-O. The D Is Silent.”

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme