Descriere

Prietenii tăi
An: 1994
Durată: 0 h 0 min
Vizualizări: 1132
Friends

Poate fi vizionat pe 

Friends

 

Despre Friends

 

    Friends este povestea unui grup de tineri din New York care, evident, sunt prieteni. Ross, Monica, Joey, Rachel și Chandler sunt oameni cât se poate de diferiți, dar care formează un grup cât se poate de interesant. Un fel de Fantastic 4+, sau Powerpuff Girls și Rowdyruff Boys.0

    Totul începe cu ei parcă proaspăt ieșiți din băncile facultăților, intrați la primele joburi și se termină în pragul maturității. Este un serial cu multe nunți, puțini copii, cu foarte multe glume și umor cât cuprinde.

    Serialul are 10 sezoane cu un număr de 23-25 de episoade fiecare, cu 20 de minute per episod.

 

Episodul Pilot vs Restul Serialului

 

    Friends începe concentrându-se mai mult pe definirea clară a personajelor și a situației fiecăruia, făcând haz de fiecare situație. Nu este cea mai molipsitoare atmosferă, dar lucrurile vor începe ușor-ușor să se lege și serialul capătată identitate.

    De aici încolo episoadele devin tot mai bune, iar intâmplările sunt cât se poate de umane. Din punctul meu de vedere cele mai amuzante sezoane sunt 5 și 6. 

    Cusurul cel mai mare al serialului este că se termină brusc.

 

 Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers  

 

    Deși are ani buni de la apariție, serialul a devenit mai popular în ultimii ani. Se zvonește chiar că, la cererea fanilor, se pregătește o scurtă reîntălnire.    

    Am doar cuvinte de laudă pentru acest serial. Friends este singurul pe care l-am văzut de 2 ori și încă am momente(destul de des) când mai urmăresc câte un episod aleatoriu. Serialul a fost multă vreme pe Netflix, acum revenind pe HBO GO.

    Dacă mai ai și un prieten care urmărește serialul odată cu tine, o sa avei inside jokes pentru o perioadă lungă.

    Din păcate nu am putut găsi nici un trailer mai oky, așa că am selectat un clip care mi s-a părut mai aproape de adevăr.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme