Descriere

Hoțul fermecător
An: None
Durată: 0 h 0 min
Vizualizări: 416
White Collar

Despre White Collar

 

    White Collar este despre un escroc pe nume Neal Caffrey care ajunge să lucreze pentru F.B.I în schimbul anilor de sentință. Însă Caffrey nu este un escroc oarecare, ci un fel de geniu printre ei. Este falsificator de artă, expert în pictură, istorie, sisteme anti-fraudă și multe alte lucruri care îl ajută în a fi atât de bun în ceea ce face.

    Pe lângă dosarele record pe care F.B.I -ul le rezolvă acum că au acest specialist de parte lor, Caffrey continuă să își urmărească proprile interese, doar că într-un ritm mai lent decât cel obișnuit.

    White Collar are 6 sezoane cu un număr diferit de episoade, cu aproximativ 40 de minute per episod.

 

Episodul Pilot vs Restul Serialului

    White Collar începe din primele minute promițând cazuri dificile de rezolvat și o luptă între minți inteligente. Are tot ceea ce lipsește dintr-un film sau serial unde urmăririle F.B.I sunt prea în genul Bad Boys cu arme și prea mult curaj orbesc.

    Îl cunoaștem și pe singurul agent care este în stare să meargă cot la cot cu Neal și vedem primele semne ale unei legături care urmează să se formeze între cei doi.

    Povestea, tipurile personajelor și rezorturile lor se instează bine, aproape pe neobservate. Totul este explicat clar și abia aștepți să vezi ce se întâmplă pe mai departe.

 

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers 

 

    Un lucru care îmi place foarte mult la White Collar este că pe măsură ce agenții rezolvă misterul, descoperi și tu metodele pe care le aplică, informațiile pe care le stăpânesc și afli micile trucuri folosite de escroci atunci când pleacă la treabă.

    Serialul este, într-adevăr, poate ușor învechit dacă ar fi să comparam tehnologia din anii de când a fost realizat cu dezvoltarea rapidă de atunci până în prezent. De aceea, poate multe lucruri deja nu se mai petrec așa cum sunt arătate. Totuși, dacă un lucru ar rămâne neschimbat, acela e mintea pe care trebuie să o ai pentru a fi capabil de astfel de lucruri.

    Serialul nu are doar dramă polițistă, ci are mult umor, ironie,șarm și îți va aduce în aproape fiecare episod măcăr un zâmbet pe buze.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme