Descriere

Doi bărbați și jumătate
An: 2003
Durată: 0 h 0 min
Vizualizări: 636
Two and a Half Men

Two and a Half Men Online subtitrat serial Amazon

Despre Two and a Half Men

 

    În centrul serialului sunt doi frați, Alan și Charlie Harper. Unul dintre ei locuiește într-o casă scumpă pe plaja din Malibu, celălalt tocmai ce a divorțat și merge să locuiescă, temporar, cu fratele său. Divorțul îi lasă și un baiat, Jake, care devine jumătate de bărbat la care se referă serialul.

    Pentru 12 sezoane a câte aproximativ 20 de minute fiecare, urmărim cum viața celor doi frațe merge înainte, aparent urându-se unul pe celalalt.

    Din sezonul 9 Charlie Sheen, care îl interpreta pe Charlie Harper, este înlocui de Ashton Kutcher.

 

Episodul Pilot vs Restul Serialului

 

    Pentru Two and a Half Men episodul pilot nu face altceva decât a introduce personajele și a stabili contextul în care acestea își vor desfășurea activitatea. Charlie este bețivul bogat, afemeiat și singuratic, Alan mai prostuț, lingușitor și la fel de singuratic, dar sub o altă formă și din alte cauze.

    Celelalte personaje care vor mai apărea în serial fie ocupă un rol secundar, fie vor dispărea mai devreme sau mai târziu. Partea bună este că nu așteptăm nici o clipă să înceapă comedia.

 

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers

 

    Chiar dacă poate fi un serial foarte comic, asta probabil depinde și de tipul de umor pe care îl apreciezi. Two and a Half Men fost și probabil încă este unul dintre serialele criticate pentru perversitatea glumelor și uneori a comicului în sine. Având în vedere tipul de personaje pe care îl folosește, nu promovează tocmai cele mai bune obiceiuri și modele de urmat.

    Dacă în schimb poți aprecia și acest tip de umor, cel puțin până în sezonul 9 nu te vei plictisi. Odată cu ieșirea lui Charlie Shenn din seriale, calitatea sezoanelor a crescut treptat, în ciuda faptului că în locul lui a fost adus Ashton Kutcher. 

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme