Descriere

An: 2012
Durată: 1 h 28 min
Vizualizări: 331
Project X

   Multe filme care au ceva inspirat din realitate parcă la final ne consolează cu ideea că am mai învățat câteva ceva în schimbul orelor petrecute în fața ecranului. De multe ori acel ceva inspirat din realitate este constructiv, cultural, dar aparent poate fi și la popul complet opus.

   În Project X avem o gașcă de tocilari dintr-un liceu american care nu sunt suficient de cool încât să fie chemați la petrecei. Cum este ziua în care Thomas Kub ajunge la majorat, iar părinții lui pleacă de acasă în week-end, cei trei nerds decid să își organizeze o petrece la Thomas acasă. Se înțeleg, cu greu, la o limită de 50 de oameni și se apucă să anunțe cât mai multă lume.

    Câteva ore mai târziu începe petrecerea, la care ajung cu mult peste cei 50 propuși. Se bea în ritm moldovenesc, însă ficatul duce și el cât poate. Rezultatul este colosal.

    Dacă vă vine să credeți sau nu, această petrecere scăpată de tot de sub control chiar a avut loc în anul 2008. Un puști de 16 ani a vrut să organizeze o petrece când părinții lipseau de acasă, însă a făcut greșeala de a crea un eveniment pe Facebook. Acum știm cu toții că la majoritatea evenimentelor mulți dintre cei care dau Particip nu apar, dar aparent nu e cazul când este vorba de un mega-party.

    Ca și creație, Project X vine puțin ca o gură de aer printre filmele de comedie proaste, dramele fără sfârșit sau prea multă seriozitate. Din când în când o nebunie este extraordinar de bine venită.

    Dacă doriți să-l vedeți pe omul care a organizat o petrece care a fost peste tot la știri în USA, click aici.

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme