Descriere

Cartea vieții
An: 2014
Durată: 1 h 35 min
Vizualizări: 823
The Book of Life

       Nu va conta nicicând vârsta pe care o avem, o poveste spusă așa cum trebuie va ciuli urechile copilului din noi. O poveste despre dragoste, viață și moarte care începe de Ziua Morților, una dintre tradițiile poporului mexican.

       Xibalba, cârmuitor Tărâmului celor Uitați, și La Muerte, cârmuitoarea Tărâmului celor Pomeniți, vor să își redispute stăpânirea celor două tărâme cu un nou rămășag. Un rămășag în aparența naiv, căci ei pun soarta celor două lumi de dincolo în mâinile a doi copii îndrăgostiți de aceeași fată.

       Manolo, toreadorul chitarist, împotriva lui Joaquin, viitorul general al orașului San Angel pentru mână Mariei. Vor crește și vor străbate tot felul de etape inițiatice, însă în stilul specific mexican.

       Minciuna încă nu părasește complet scena, curajul este în continuare la fel de greu de obținut dar inima pură își face loc printre toate aceste neajunsuri.

       Plin de coloristică, de un frumos vizual și amuzament filmul nu cred că se adresează numai celor mici, ci și celor mai înaintați în vârstă.

       Dacă ajungeți să îi da-ți play, nu uitați: ,,No retrat! No surrender!”

 

Pro

    • Nu plictisește, fascinează prin mit, poveste și voce iar Mexicul pare a fi la doar o aruncătură de băț
Spune-ți părerea

Comentarii

Iasmina

24/05/2020 09:39

Este super dr ar trebui sa băgați the flash

Alte filme