Descriere

An: 2015
Durată: 1 h 26 min
Vizualizări: 371
București NonStop

    În locul trailer-ului am atașat direct link cu filmul. Enjoy!

    Într-un București în care se fac zeci de lucruri simultan și se lucrează un număr mare de ore, toată lumea simte confortul pe care un non-stop de cartier îl oferă atunci când te prinde foamea la mijloc de noapte. Foamea, nebunia, necazurile, distracția sau beția, oricare ar fi, trag mai devreme sau mai târziu la un non-stop.

    Cred că și filmul București NonStop a plecat tot de la ideea acestui centru de convergență a mai multor vieți, de aici și poveștile multiple care constituie acțiunea filmului și care se unesc „în față la non-stop”.

    Achim, cum îl chemă pe vânzător, vede într-o singură seară cum un țigan se luptă pentru iubire și egalitate, cum o prostituată trece prin necazuri inumane, stă de vorbă cu un taximetrist pe care îl încearcă conștința, empatizează cu un bătrân care pierde totul și la final de seară, după ce desface o bere cu un amic care îi datora bani, totul se termină. La non-stop viața pare că merge să se odihnească odată cu răsăritul.

    București NonStop este un film bun, imprevizibil, pe care îți face plăcere să îl urmărești până la capăt. Și m-a lăsat și cu întrebarea asta: Să fi fost și eu oare, la un moment, o piesă dintr-un puzzle la non-stop?


    Actori buni, scenariul plăcut. Singurul lucru incomod este sunetul. Am fost nevoit să ridic volumul dubios de sus pentru a putea înțelege fiecare cuvânt, punct în care eram deranjat de alte zgomote de pe bandă.

Ro Style:

„-Ai 3 lei mărunt?

-Nu, n-am.

-Păi nici eu n-am.Ce-ț dau rest? O prăjitură, o cafea la plic, un prezervativ?”

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme