Descriere

An: 2016
Durată: 0 h 0 min
Vizualizări: 523
The Crown

Despre The Crown

 

    Cum trăiește o regină în această eră modernă? - Pare a fi principala întrebare la care serialul The Crown vrea să răspundă.

    Povestea serialului începe la câțiva ani după al Doilea Război Mondial în 1947, când rege în Palatul Buckingam era George al VI-lea. Ne sunt prezentați membrii familiei regale, cei vechi și noi, cu îndatoririle față de stat, dar și cu obiceiurile lor de îndată ce și-au îndeplinit atribuțiile.

    Coroana se va transfera însă de la tată la fiică iar serialul își va muta atenția pe cea care are să devină personajul principal și cea care este regină până în prezent: Regina Elisabeta a II-a. Îi vom cunoaște viața de la primii ani pe tron.

 

Episodul Pilot vs Restul Serialului

 

    Primele episoade prezintă o particularitate față de ceea ce va fi restul serialului doar din faptul că reia povestea tronului Marii Britanii cu puțin înainte de încoronarea Reginei Elisabeta a II-a, cu scopul de a crea un context istoric.

 

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers

 

    Lăsând deoparte faptul că The Crown este un serial bine realizat, urmărește cât se poate de aproape povestea membrilor casei regale și nu doar a reginei. Le expune nu doar momentele de glorie specifice celor de sânge nobil, ci și momentele de slăbiciune, iar pe măsură ce generațiile întineresc se observă din ce în ce mai clar apropierea de ce odinioară s-ar fi numit restul plebei.

    Un lucru care m-a îngrijorat a fost faptul știut că după cel de-al doilea sezon distribuția actorilor se va schimba, asta pentru a putea urmări și reda maturitatea personajelor care îmbătrânesc. Mă atașasem de Claire Foy în imaginea și rolul reginei, însă nu durează mai mult de un episod pentru a consimți faptul că Olivia Colman joacă la fel de bine aceeași regină. 

    Începând cu sezonul 5 distribuția se va schimba pentru a doua oară. Serialul probabil caută adânc în palatul Buckingam căci a stârnit și reacția unor membri ai aceluiași palat.

 

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme