Descriere

Geniul
An: 2017
Durată: 0 h 0 min
Vizualizări: 487
Genius

Despre Genius

 

    Genius este un serial care își schimbă povestea în fiecare sezon căci pentru fiecare sezon pregătește povestea de viață a unei personalități, istorice sau nu, care poate fi caracterizată folosind caracteristica enunțată în titlu.

    Serialul a ajuns la sezonul cu numărul 3. Sezonul de debut redă povestea lui Alber Einstein, al doilea îl pictează pe Pablo Picasso iar cel din urmă vorbește despre Aretha Franklin.

 

Episodul Pilot vs Restul Serialului

 

    Cum fiecare sezon este automat diferit din cauza personalităților redate, dar și datorită actorilor care îi interpretează, fiecare sezon aduce ceva nou și ar fi greu, poate chiar greșit, să compari un sezon cu celălalt.

    Însă fiecare prim episod al fiecărui sezon din Genius instalează două linii de timp diferite pe care întregul sezon îl va urmări: prima linie de timp îi redă la maturitate, într-un moment considerat crucial vieții și artei lor, iar a doua linie povestește copilăria și parcursul de dezvoltare profesională.

                             

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers

 

    Lăsând deoparte faptul că Genius este un serial care pare a se reseta cu fiecare sezon prin atmosfera pe care o cuprinde, el dezminte tot odată toate Știai că-urile false pe care le-am auzit sau citit de-a lungul timpului despre viața oamenilor de marcă.

    Îi arată oarecum dezbrăcați, îi arată imaturi, încărcați de eșecuri, păstrând în jurul personajelor acea aură de mister care învăluie geniile. La sfârșitul fiecărui sezon probabil îți va veni mai natural să spui că ai ajuns să cunoști destul de bine povestea lor, însă nu vei avea nici o clipă sentimentul că îi înțelegi.

    Și cum istoria a jucat un mare rol în povestea marilor genii, ea nu este uitată și ni se prezintă legătura și răspunsul acestor genii în fața contextului istoric în care au trăit.

    Când vine vorba de oameni care au trăit înaintea timpului lor, este aproape de la sine înțeles că geniul lor a avut dificultăți în a accepta nivelul colectiv.

 

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme