Descriere

Noul Papă
An: 2019
Durată: 0 h 0 min
Vizualizări: 616
The New Pope

Despre The New Pope

 

    Cum este evidenta continuare a serialului The Young Pope, seria începe cu Papa Pius al XIII- lea în comă și cu scaunul pontifului rămas liber. Vaticanul știe că Biserica nu poate funcționa fără un conducător ales așa că Voiello, cardinalul care conduce de fapt acțiunea, găsește candidatul perfect care să îi țină locul lui Lenny: pe Sir John Brannox.

    The New Pope vine cu un nou papă, cu o nouă poveste în care cea veche își va găsi continuarea.

    Urmând tiparul precedentului, The New Pope are 1 sezon cu 9 episoade, cu o durată care variază de la 45 până la 65 de minute.

 

Episodul Pilot vs Restul Serialului

 

    Primul episod din The New Pope vine cu problemele ridicate de finalul sezonului trecut, picate toate în grija secretarului de stat. Producția însă nu s-a grăbit să le rezolve iar până la numirea noului papă potrivit mai apar câteva întâmplări deloc așteptate.

 

Și dacă vrei să știi mai multe, but no spoilers

 

    Precum cel care îl precede, The New Pope este un serial în care se adună o uimitoare forță creatoare. Imaginea și metaforele din spatele cadrelor sunt la fel de frumoase și puternice, iar în acest sezon misterul și modernul a fost implicat până și în crearea intro-urilor pe care le-am urmărit la fiecare episod.

    Este interesantă schimbarea pe care o suferă întreaga biserică romano-catolică odată cu venirea noilor lideri, iar în cazul noului papă pe care îl va propune seria este și mai captivantă Calea de Mijloc.

    Până să apară The New Pope m-am mai interesat asupra seriei și se pare că Vaticanul nu și-a dat acceptul pentru a se filma în gazda lor, așa că producția a ridicat un studio care să imite cât de bine posibil casa catolicismului.

    Muzica, actorii, textul sunt toate la aceeași înălțime iar finalul serialului este într-o cu totul altă notă față de The Young Pope.

 

Spune-ți părerea

Comentarii

Fii primul care comentează

Alte filme