#

Partidele politice în online


 UDMR

    Tehnic vorbind, acest partid pare că a investit cel mai puțin în partea de online. Deși site-ul este funcțional, estetica lui e cam învechită și un buton de Trimite pe Yahoo Messenger este uitat pe acolo.

    În ceea ce privește informația pusă la dispoziție lucrurile stau destul de bine. Există o prezentare scurtă, dar cuprinzătoare și ușor de citit și înțeles.

    Dacă dorești să afli mai mult există și o secțiune de unde poți descărca documentele cu informații cuprinse pe larg(un document are 46 pag iar celălalt de 14 pag).

    Există și documente de transparență care conțin informații referitoare la imobiliarele aflate în posesia UDMR, la deplasări și altele.

    Pe pagina de Facebook lucrurile ne-au încântat mai puțin. Nu credem că este în regulă ca majoritatea descrierilor atașate unei postări să fie scrise numai în limba maghiară. Pentru acele postări singurele traduceri disponibile sunt cele oferite de Facebook, însă nu te poți baza mereu de exactitatea lor.

 USR

    Până în acest punct al articolelor această pagină credem că oferă cele mai complete servicii de informare și în cea mai calitativă manieră.

    Apreciem că informația a fost reprimată și poate fi ușor înțeleasă, că acoperă cam toate subiectele care pot fi acoperite. Prioritățile principale ale partidului sunt numite și explicate.

    Un alt plus este faptul că site-ul prezintă planurile și soluțiile gândite exemplificând înainte ceea ce consideră că a fost greșit în fosta sau actuala guvernare(făcând abstracție de orice alt partid).

    Punctul lor de vedere este clar exprimat și propune o soluție pentru fiecare problemă identificată.

    Evident, există și situații în care lectura se lungește. Chiar și așa pare mai rezonabilă decât documentele mult prea lungi pe care le-am descoperit în paginile anterior vizitate.

    Pe pagina de Facebook lucrurile sunt spuse direct, poate chiar cu sinceritate: ,,Uniunea Salvați România (USR) a fost creată de oameni obişnuiţi, care nu au mai făcut politică până acum, dar care s-au săturat de corupție și incompetență.”

Publicat: 27/09/2019 09:25


# 13 aprecieri
# 758 vizualizări

Comentarii


Adauga comentariuArticole asemănătoare