#

Dacă dai... Dau!


    Îmi consumam liniștit porția de social-media când o știre îmi atrage atenția. Dau click, urmăresc clipul (link aici) și îmi reamintesc că există la conducere oameni care folosesc replici precum: 

  • ,,Încerci cu mine d-astea?”
  • ,,Haide să își arăt ceva!”
  • ,,Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine!”
  • ,,Dă mă amendă! Fă ce vrei tu!”
  • ,,Haide că îți arăt eu ție!”

    Acesta este răspunsul lor în fața legii și a celor care aplică legea. Își scot legitimațiile de oameni politici, înjură, amenință, se urcă în mașină și pleacă mai departe ca și când nu are nevoie de acte să urce la volanul unei mașini. 

    Nici consumul de alcool nu le afectează abilitatea da a conduce un X5. Cine știe, poate mașina se conducea singură și ea a oprit neregulamentar.

    Coincidența, sau poate providența, face ca acest domn să fie consilierul unui deputat PSD. Dar chiar de nu ar fi suporterul echipei care însângerează țara și ar fi suporterul oricărui alt partid, nu există scuză să justifice un astfel de comportament și atitudine.

    Ce vor crede restul deținătorilor unei mașini germane cumpărate de ochii lumii despre un astfel de comportament, nu vreau să știu. Probabil or să asculte o manea, o să își susțină fratele și acuze dușmanul.

    Un mare gândurac polițistului care și-a făcut treaba!

 

Publicat: 06/09/2019 09:50


# 15 aprecieri
# 1244 vizualizări

Comentarii


Adauga comentariuArticole asemănătoare