#

5 lucruri utile de știut


    1.Tipuri de monezi în cripto

    Zilele în care Bitcoin-ul era singura criptomonedă construită pe blockchain s-au dus. Această piață este în plină dezvoltare, iar noi proiecte apar zilnic. În prezent sunt peste 10,000 de criptomonezi disponibile pe piață, cu valori diferite și diverse. 

    Obișnuiește-te cu terminologia lor.

Tipuri de Monezi in cripto

 

    2. RugPull- tip de scam în cripto

 

    Deși este aproape imposibil să furi criptomonezi, există multe metode prin care poți păcălii oamenii să ți le ofere pe gratis. Așa au apărut proiectele care promit îmbogățirea peste noapte dintr-o simplă și mică investiție. Învață să te ferești de acele proiecte sau site-uri care vor doar să-ți fure banii.

 

    3. Somnul extraordinar al mamiferelor

 

    Cum cel mai probabil nu știai, animalele eu cilcuri de somn diferite de ale noastre. De la speciile nocture, la animalele care pot dormi cu doar jumătate de creier, totul este posibil.

somnul la mamifere

 

    4. 12 sfaturi pentru un somn mai bun

 

    În aglomerația urbană a vremurilor noastre, somnul este unul dintre cei mai afectați factori ai vieții. Poate că de unele ai mai auzit, poate că nu, nu strică să își dau un refresh asupra informațiilor despre somn.

 

    5. 5 denumiri pentru obiecte pe care le cunoști, dar nu știai cuvântul

    Dacă nu zilnic, cel puțin o dată pe săptămână ne izbim de lucruri pe care știm să le folosim, dar nu aveam nici cea mai mică idee care este denumirea lor propriu zisă.

Publicat: 08/06/2021 13:55


# 3 aprecieri
# 450 vizualizări

Comentarii


Adauga comentariu


MadelineŁ 30/10/2021 11:33

Buna ziua. ne cerem scuze pentru metoda "nepoliticoasa" prin care va contactam, insa ne adresam cu acest mesaj oamenilor de afaceri si aceasta este cea mai sigura metoda prin care putem ajunge la dumneavoastra pentru a va transmite mesajul de mai jos. Sunteti implicati in afaceri? Doriti succesul si respectul cuvenit? Este foarte simplu! Trebuie sa: - Daca aveti par carunt sau alb, aducetil inapoi la culoarea naturala. - Daca va cade parul, opriti caderea parului si regeneratil. - Daca aveti matreata sau dermatita, scapati de ele. Un Barbat sau o femeie fara par carunt, arata mult mai tineri. Un par care nu cade si care nu umple hainele de matreata, ofera celor din jur senzatia de persoana foarte ingrijita si respectata. Va costa doar 200 de lei, si in urmatoarele 2-3 saptamani veti vedea cum cei din jur isi schimba atitudinea fata de dumneavoastra. fara riscuri, fara cheltuieli bizare, fara sa alocati prea mult timp. un singur produs care se numeste Hair Elixir si se gaseste pe www.serenicapelli.ro P.S. daca vi se pare interesanta metoda de contact, va putem pune in legatura cu firma de marketing. Va multumim. Sereni Capelli.Articole asemănătoare