#

5 lucruri utile de știut


    1.Tipuri de monezi în cripto

    Zilele în care Bitcoin-ul era singura criptomonedă construită pe blockchain s-au dus. Această piață este în plină dezvoltare, iar noi proiecte apar zilnic. În prezent sunt peste 10,000 de criptomonezi disponibile pe piață, cu valori diferite și diverse. 

    Obișnuiește-te cu terminologia lor.

Tipuri de Monezi in cripto

 

    2. RugPull- tip de scam în cripto

 

    Deși este aproape imposibil să furi criptomonezi, există multe metode prin care poți păcălii oamenii să ți le ofere pe gratis. Așa au apărut proiectele care promit îmbogățirea peste noapte dintr-o simplă și mică investiție. Învață să te ferești de acele proiecte sau site-uri care vor doar să-ți fure banii.

 

    3. Somnul extraordinar al mamiferelor

 

    Cum cel mai probabil nu știai, animalele eu cilcuri de somn diferite de ale noastre. De la speciile nocture, la animalele care pot dormi cu doar jumătate de creier, totul este posibil.

somnul la mamifere

 

    4. 12 sfaturi pentru un somn mai bun

 

    În aglomerația urbană a vremurilor noastre, somnul este unul dintre cei mai afectați factori ai vieții. Poate că de unele ai mai auzit, poate că nu, nu strică să își dau un refresh asupra informațiilor despre somn.

 

    5. 5 denumiri pentru obiecte pe care le cunoști, dar nu știai cuvântul

    Dacă nu zilnic, cel puțin o dată pe săptămână ne izbim de lucruri pe care știm să le folosim, dar nu aveam nici cea mai mică idee care este denumirea lor propriu zisă.

Publicat: 08/06/2021 13:55


# 3 aprecieri
# 326 vizualizări

Comentarii


Adauga comentariuArticole asemănătoare